<<<

Software development


U wilt dat uw medewerkers als één team samenwerken. Dat de kennisoverdracht optimaal is. Een essentiële tool hiervoor is software. En wel gebruiksvriendelijke software. De visie van BeeOne is dat computerapparatuur zich aan de gebruiker moet aanpassen en niet andersom. Hierdoor zijn mensen sneller geneigd om hun kennis te delen en het bereik van deze kennis te vermenigvuldigen.

Bovendien staat de tijd niet stil, evenals de ontwikkelingen binnen uw organisatie en het bedrijfsproces. Om de beste resultaten te boeken, dient software flexibel en dus continu geoptimaliseerd te zijn in lijn met de ontwikkelingen. Ieder bedrijf is anders en behoeft computerprogrammatuur die volledig op de specifieke situatie aansluit. Daarom ontwikkelen innovatieve, professionele softwareontwikkelaars en -architecten van BeeOne continu op maat gesneden toepassingen op basis van, onder andere, de Microsoft-technologie. Van stand-alone desktopapplicaties tot complexe, gedistribueerde softwarepakketten op basis van webtechnologie.

Ook tekent BeeOne onder meer voor de ontwikkeling van softwarecomponenten die bestaande systemen kunnen koppelen of ontsluiten, zoals rapportagetools op basis van gegevens uit ERP-systemen, gekoppeld met gegevens uit een CRM-pakket.
Er zijn verschillende uitdagingen geweest voor bedrijven waarom zij met BeeOne in zee zijn gegaan. Voorbeelden hierin zijn dat; één van de contractpartijen niet langer in staat was de gewenste applicatieondersteuning te bieden, het aantal communicatielagen en -punten verminderd moest worden of de benodigde kennis niet in huis was. BeeOne Software Development heeft geholpen met deze uitdagingen. De specialisatie is het beheren van (een deel van) uw business applicaties. Op deze manier kan uw onderneming deze zorg met een gerust hart uit handen geven en iedereen zich volledig richten op de kernactiviteiten.