BeeOne.
Cloud Services

Onze Cloud Services nemen u veel zorgen uit handen en bieden u maximale flexibiliteit. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten. Zo hoeft u zich niet druk te maken over technisch beheer en is een hoge mate van veiligheid vanzelfsprekend. Onze oplossingen zijn schaalbaar, waardoor er gemakkelijk ingespeeld kan worden op uw actuele behoefte.

Private Cloud

Als onafhankelijke ISP met een eigen hoogwaardig datacenter toont BeeOne eens temeer haar kracht. Verkiest u een datacenter waar snel geschakeld kan worden en waar de engineers u nog met een vinger aan kunnen wijzen welke systemen er voor u werken, dan kunt u gebruik maken van de BeeOne Private Cloud. U kunt bij ons terecht voor zowel hosting als housing oplossingen. Wij bieden de keuze uit Microsoft Windows (SPLA partner sinds 2009) en UNIX (Linux, BSD) operating systems.


Heeft u een eigen private cloud? Ook dan zijn wij uitstekend in staat om u te helpen met het beheer daarvan.

Public Cloud

Microsoft 365

Microsoft 365 is de productiviteitscloud die is ontworpen om belangrijke doelen te behalen met eersteklas Office-apps, intelligente cloudservices en geavanceerde beveiliging. Wij richten dit volledig voor u in en voeren beheer hierop uit. Wij bewaken onder andere de veiligheid en de capaciteitsbehoefte. Daar waar nodig voeren wij aanpassingen door, zodat u onbezorgd door kunt blijven werken.

Azure

Vanuit Microsoft’s Azure cloud biedt BeeOne public cloud oplossingen aan. Wij nemen daarbij zowel het ontwerpen, het inrichten als het monitoren en beheren voor onze rekening. Van simpele virtual machine tot complexe hybride omgevingen met hosted firewalls en site-to-site VPN-verbindingen.

Cloud Services Cloud Services Cloud Services Cloud Services Cloud Services