<<<

About BeeOne


Wat heb je nodig om mensen écht optimaal samen te laten werken als een topteam? Connecting Intelligence: op elk gewenst moment de juiste informatie dáár hebben, waar die nodig is. Een naadloos ingerichte ICT-omgeving is in de huidige kenniseconomie onontbeerlijk. Kortom, een feilloos kennismanagementsysteem. Door de beschikbare competenties te delen, haal je het maximale uit alle in de organisatie aanwezige denkkracht. Connecting Intelligence leidt onder meer tot meer synergie, hogere productiviteit, hogere score van de medewerkerstevredenheid en ten slotte tot het doel van uw organisatie: winst behalen.

BeeOne handelt vanuit dit besef bij het creëren van een ICT-omgeving waarin mensen optimaal kúnnen samenwerken, door een perfect passende, gebruiksvriendelijke infrastructuur te bedenken, te leveren en te onderhouden.

De zeer ervaren ICT-professionals van BeeOne bieden al jarenlang vooruitstrevende oplossingen op het gebied van netwerk-, server- en werkplekbeheer én cloud diensten. De kernactiviteiten zijn Software Development en Network Services. Ook beschikt BeeOne over een eigen ‘inhouse’ datacenter met bijbehorende diensten.
BeeOne's experts gaan graag met u aan tafel om uw wensen in kaart te brengen en uiteindelijk bij te dragen aan een beter bedrijfsresultaat.

Bel gerust voor een afspraak of voor meer informatie.