BeeOne Data Services

De oplossingen op het gebied van documentatieverspreiding en digitalisatie worden in een rap tempo geavanceerder en efficiënter. Zowel zakelijk als privé. Denk aan het volgende feit dat inmiddels twee derde van de Nederlanders bankzaken online regelt. We zijn hiermee koploper in Europa!

Lees verder >>>

BeeOne VOIP

BeeOne is uw KPN ÉÉN partner. U kunt bij ons terecht voor advies, installatie en beheer van KPN ÉÉN diensten. KPN ÉÉN is een totaaloplossing in vaste en mobiele telefonie voor MKB bedrijven met vijf tot honderdvijftig medewerkers.

Met KPN ÉÉN belt u onbeperkt naar vaste en mobiele nummers in Nederland.

De basis is een Hosted VOIP telefooncentrale. Met deze oplossing heeft u geen lokale telefooncentrale meer nodig en betaalt u alleen voor de functionaliteit en capaciteit die u nodig heeft.

U heeft BeeOne als aanspreekpunt en helpdesk in plaats van KPN en worden de KPN ÉÉN diensten door ons in rekening gebracht. Hiermee ontvangt u één factuur, contract en adres voor al uw ICT vraagstukken.

Netwerk- en VoIP apparatuur

Naast de levering van ICT diensten kunt bij ons ook terecht voor de levering van netwerk- en VoIP apparatuur.

Traditionele hosting vs Cloud

Onderzoek onder 400+ cloud- en hosting providers heeft uitgewezen dat het merendeel van de respondenten een sterkere vraag ziet naar traditionele hosting dan naar cloud of service applicaties. 


Nederland volgde niet helemaal deze trend:

- De vraag was hoog in tegenstelling tot het Europese gemiddelde.
- Europese corporates zijn nog niet op het niveau van cloud adoptie als een jaar eerder werd verwacht.
- IT-beslissers in Nederland hebben een duidelijker idee hoe te migreren naar de cloud.

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de trends in de Europese cloud-markt.Datadiensten op maat

U bent thuis en wilt even snel uw werkmail checken. Met een hosted mail oplossing kunt u altijd en overal via uw laptop, tablet of smartphone beschikken over uw e-mail, -adressen en
-documenten.

Het grootste voordeel van BeeOne mail oplossing is dat er geen hardware- of software uitbreidingen van uw netwerk nodig zijn, slechts een device en een internetverbinding.

SharePoint Services. De volgende logische stap is kennis delen en uitwisselen van informatie binnen uw organisatie: SharePoint Services. Denk aan beheer van offertes, documentatie en procedures, maar ook bijvoorbeeld discussiemogelijkheden en (gedeelde en persoonlijke) kalenders. BeeOne SharePoint Services is een intranet- en portaloplossing. Een 'back-to-basic'-benadering om de technologie, die u wellicht al in huis heeft, beter voor u te laten werken. Op uw eigen intranet plaatst u precies die informatie die voor u belangrijk is. Altijd bereikbaar, voor iedereen.

BeeOne internetverbindingen. Met deze dienst biedt BeeOne in samenwerking met een aantal partners een oplossing voor connectie tussen vestigingen van organisaties. Hierbij worden uw vestigingen tot een virtueel ethernet-netwerk samengevoegd. Deze dienst is een veilig, afgeschermd netwerk, te vergelijken met het niveau van ATM en Frame Relay. BeeOne beheert voor de klant de verbindingen. De kracht van BeeOne is het integraal managementsysteem. Hiermee ontstaan mogelijkheden voor uw medewerkers als een efficiënte afhandeling en inzicht in de status van bestellingen. Daarnaast is het dusdanig gebruiksvriendelijk, waardoor medewerkers snel mutaties kunnen doorvoeren. Denk hierbij aan verhogen van snelheid, servicegraad of verhuizingen. Dit kan de oplossing zijn voor bijvoorbeeld bedrijven die een netwerk hebben dat gebaseerd is op (niet beveiligde) internetverbindingen of ondernemingen die dure huurlijnen in gebruik hebben.

Hosting

Uw IT omgeving is uniek! Uiteraard zijn er grote gemene delers, maar hoe vaak gebeurt het niet dat er meerdere klanten een branche specifiek softwarepakket, een CRM- of een ERP pakket gebruiken.

Cloud diensten alléén dekken dan niet de behoefte van die klant. In die gevallen komt juist de rol van de BeeOne goed van pas om een goed en gedegen advies te geven.

Wat verstaan wij onder maatwerk

Door het combineren van diverse Hosted Services kunnen we, gezamenlijk, tot de juiste Cloud oplossing komen. Maar vaak is, juist door die specifieke software, veel meer behoefte aan een Hybride oplossing. Dit houdt in dat u een combinatie van Hosted Services en On-premise producten gebruikt om tot het gewenste resultaat te komen. Voor u ontstaat dan een flexibel, schaalbaar en uiterst toegankelijk systeem terwijl, wanneer wenselijk, BeeOne nog steeds voor u het volledige beheer kan blijven doen. Eén vertrouwd aanspreekpunt en vertrouwde kwaliteit.

Samen werken aan de juiste oplossing

Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat het leveren van maatwerk soms een complexe aangelegenheid is. Daarom zijn wij graag bereidt u te helpen wanneer u er zelf niet helemaal meer uit komt. Het blijft úw oplossing maar wij bieden ondersteuning waar en wanneer u die nodig heeft. Het is immers uw omgeving en u bent onze partner in deze. Graag bouwen wij samen met u aan de mooiste en de beste oplossing voor uw IT landschap.

BYOD hulpmiddelen

IT-managers grijpen betrekkelijk makkelijk naar technische hulpmiddelen om BYOD-apparatuur onder controle te krijgen. Dat kan echter ten koste gaan van de gebruikerservaring.

Wat kan software zoals mobile device management je organisatie bieden, en hoe zorg je ervoor dat je er niet te ver mee gaat?

Deze Computerworld Management Special staat in het teken van BYOD hulpmiddelen.

Klik op de afbeelding om de Computerworld management special te lezen.

Partners