Werken bij BeeOne

BeeOne.
Direct Sales

BeeOne streeft ernaar in een aantal gedefinieerde ICT-gebieden de meest gekwalificeerde aanbieder te zijn, die constant het kennis- en kwaliteitsniveau van de organisatie verhoogt. Dit wordt onder andere gerealiseerd door middel van certificering door fabrikanten en leveranciers van gerenommeerde en herkenbare producten en methodologieën.

Sales Desk

Onze sales desk helpt u graag bij de slimme aanschaf van hardware en software met de toegevoegde waarden van asset management, license monitoring en imaging. Daarnaast bieden wij u tijdig de juiste onderhoudscontracten en licentieverlengingen aan.

Werkplek

Als uw zakelijke IT-leverancier verzorgt BeeOne de complete inrichting van uw werkplek. Hierbij staat veiligheid natuurlijk voorop. We bieden een zeer ruim aanbod op het gebied van Desktops, Notebooks, Servers, Monitoren, Printers, Netwerken en overige ICT apparatuur. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren op het gebied van licentievraagstukken, zowel Cloud als on-site licenties.

A-merken

BeeOne werkt voor het veilig inrichten van uw werkplek samen met verschillende distributeurs en fabrikanten. We kiezen hiervoor alleen voor de beste kwaliteit. Zodoende is er een breed assortiment aan A-merken beschikbaar die via BeeOne geleverd en ondersteund worden.

Direct Sales Direct Sales Direct Sales Direct Sales Direct Sales