Software Development

U wilt dat uw medewerkers als één team samenwerken. Dat de kennisoverdracht optimaal is. Een essentiële tool hiervoor is software. En wel gebruiksvriendelijke software. De visie van BeeOne is dat computerapparatuur zich aan de gebruiker moet aanpassen en niet andersom. Hierdoor zijn mensen sneller geneigd om hun kennis te delen en het bereik van deze kennis te vermenigvuldigen.

Lees verder >>>

Partnership Microsoft (Silver certified)

Multinational Microsoft is het grootste softwarebedrijf van de wereld en staat op de lijst van 's werelds meest waardevolle ondernemingen.

Microsoft is een toonaangevend bedrijf op de markt van besturingssystemen en kantoorsoftwarepakketten. Microsoft blijft innoveren, wat in dit dynamische tijdperk een must is.

De missie van Microsoft is om organisaties te ondersteunen bij het verwezenlijken van hun doelen, dromen en ambities. Dit realiseert Microsoft door de technologie vóór ze te laten werken, met producten als Microsoft Office, Windows 8 en Microsoft Echange. BeeOne staat volledig achter deze missie en de producten van dit wereldberoemde bedrijf. 
BeeOne beschikt over de silvercompetentie en heeft dan ook al jarenlang professionele, creatieve software-ontwikkelaars en architecten in huis die op basis van de Microsoft-technologie op maat gesneden toepassingen ontwikkelen.

Onderhoud

Behalve software ontwikkelen, kan BeeOne Software Development de ontwikkelde software ook ondersteunen door het aanbieden van onderhouds-
contracten.

Een navigatiesysteem dient zeer regelmatig voorzien te worden van een update, vanwege veranderingen in de infrastructuur. Ook software heeft de nodige updates nodig.

De technische branche ontwikkelt enorm snel. Daarnaast zijn er de laatste jaren veranderingen geweest op verschillende gebieden, zoals wetswijzigingen of aanpassingen in Europese betalingen. U bent dan snel geneigd de nieuwste software aan te schaffen om bij de tijd te blijven. 

De kosten van een onderhouds- abonnement zijn echter lager dan de kosten die gemoeid zijn met de aanschaf van de benodigde nieuwe software. En naast het prettige idee dat uw software blijft werken, dat problemen snel opgepakt worden en dus uw lopende bedrijfsproces ook daadwerkelijk ongestoord blijft lopen, geniet u bovendien van aantrekkelijke kortingen op de tarieven die BeeOne hanteert.

.NET Framework: snel en succesvol!

.NET stelt de programmeurs van BeeOne in staat om snel complexe applicaties te bouwen. Deze applicaties blinken niet alleen uit in performance, maar ook in schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Als progressieve Microsoft-partner, heeft BeeOne Software Development zich deze technologie al in een vroeg stadium eigen gemaakt.

Dit leidde ertoe dat BeeOne verschillende maatwerkimplementaties op basis van deze technologie op haar naam heeft staan. Het .NET Framework is een class-library. Dit Framework bestaat uit allerlei klassen die functionaliteit van het operating system en backoffice applicaties (SQL Server, Active Directory, Exchange) ontsluiten. Klassen zijn definities van objecten. Objecten en klassen zijn de bouwstenen van de moderne programmeur. Het .NET Framework is grotendeels ontworpen door Anders Hejlsberg, die bekend staat als de uitvinder van Turbo Pascal en de Virtual Component Library (VCL) zoals die tot op de dag van vandaag in Borland Delphi en Borland C++ builder wordt gebruikt.

CID.NET is een CRM applicatie, specifiek voor de afdeling Credit Control van een wereldwijd chemieconcern. CID.NET is volledig webbased en wordt door ruim vijftig gebruikers in Europa dagelijks geraadpleegd. Dit aantal neemt nog steeds toe, omdat andere bedrijfsonderdelen ook gebruik kunnen maken van de informatievoorziening die wordt aangeboden door de afdeling Credit Control. Met de applicatie worden inmiddels de kredietlimieten van ruim 3500 debiteuren bewaakt.

Partners