Werken bij BeeOne

BeeOne.
Referenties

In deze rubriek laten we graag onze klanten aan het woord. Dan hoort u het ook eens van een ander.

“Betrouwbare kwaliteit is een voorwaarde. Dat BeeOne ook onze taal spreekt en meedenkt in business ontwerpen is een meerwaarde. Volgende keer wel een vlaai meenemen graag!”

Ferd Hermans, Vogten Staal

lees meer

Vogten Staal: “Een sterk staaltje partnership”

Ondanks dat er een ISO-audit in volle gang is, maakt Ferd Hermans, IT-coördinator bij Vogten Staal, een ontspannen indruk. Dat is het voordeel als je je zaakjes goed voor elkaar hebt. Vogten Staal is in 50 jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende staal servicecenters van Europa. Jaarlijks wordt met ruim 80 man circa 350.000 ton staal verwerkt. Hiermee is Vogten Staal een gezichtsbepalende onderneming binnen Steelport Maastricht. Bij Vogten Staal draait alles om innovatie. Het familiebedrijf staat te boek als vooruitstrevend en zelfstandig. Ferd Hermans ziet ICT als belangrijk middel om te kunnen concurreren en lean & mean te kunnen blijven.

BeeOne is al ruim 8 jaar een vaste waarde in het ontwikkelen en beheren van de maatwerksoftware bij Vogten Staal. Het door hen ontwikkelde ERP-systeem is daarbij een levensader die permanent in de lucht moet zijn om één van de belangrijkste klanten te kunnen bedienen. Vrijwel alle bedrijfsonderdelen maken gebruik van dit systeem, dat door BeeOne wordt onderhouden.

Investeren in een relatie met haar afnemers vindt men bij Vogten Staal belangrijk. Ferd Hermans merkt dat men bij BeeOne hetzelfde doet: “Betrouwbare kwaliteit is een voorwaarde. Dat BeeOne  ook onze taal spreekt en meedenkt in business ontwerpen is een meerwaarde.” Daarnaast vind ik hun no-nonsens aanpak erg prettig” aldus Ferd.

Johan van Rietveld, coördinator Service & Support bij de afdeling Software development  van BeeOne, is nauw betrokken bij Vogten Staal. “Mensen denken vaak dat software niet beheerd hoeft te worden, maar dat is een misvatting” aldus Johan.

“Organisaties veranderen en daarmee verandert ook de gewenste functionaliteit. BeeOne ontwikkelt daarom niet alleen nieuwe applicaties, maar verlengt ook de levensduur van bestaande applicaties, door nieuwe functionaliteit toe te voegen of een “legacy” applicatie te herschrijven in een moderne ontwikkeltaal”.  

Valt er verder aan de relatie nog iets te verbeteren? Ferd, lachend: “Volgende keer wel een vlaai meenemen graag!”