Werken bij BeeOne

BeeOne.
Software Development

U wilt dat uw medewerkers als één team samenwerken. Gegevensuitwisseling tussen systemen dient vlekkeloos te verlopen. Onze software developers ontwikkelen continu innovatieve maatwerk applicaties op basis van de nieuwste inzichten en technieken. Deze variëren van standalone desktop applicaties tot complexe, gedistribueerde systemen.

Business Applications

U wilt uw bedrijf optimaal laten functioneren en automatisering is daarbij een waardevol instrument. Wij helpen u met maatwerk software die perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen. Met als resultaat digitaal gereedschap waar u op kunt vertrouwen. Onze software is snel, schaalbaar en veilig. Voor extra gebruikers is altijd plaats en dat meestal zonder bijkomende kosten.

System Integration

Binnen uw organisatie maakt u gebruik van verschillende kernsystemen. U wilt die systemen zo efficient mogelijk inzetten, waardoor de vraag naar het geautomatiseerd onderling uitwisselen van gegevens ontstaat. Met de modernste technologieën op het gebied van computernetwerken en software ontwikkeling realiseren wij de juiste koppelingen voor u. BeeOne heeft in haar historie meer dan 1000 koppelingen tussen kernsystemen ontwikkeld. Vaak gebaseerd op een interface ontwerp van BeeOne zelf, andere keren gebaseerd op een interface-definitie van een ander. In het laatste geval komt het aan op samenwerken, iets dat ons prima ligt.

Legacy Software Beheer

De beste definitie van legacy software die we kunnen vinden is: “Legacy software is software that makes our businesses run today”. In de wetenschap dat in de ICT een periode van 3 jaren een generatie is, zijn systemen waarbij application lifecycle management aan de aandacht is ontsnapt al snel verouderd. Doordat BeeOne beschikt over een groep zeer ervaren ontwikkelaars zijn we in staat om het beheer en onderhoud van legacy applicaties op ons te nemen. Uiteraard streven we ernaar om dat slechts gedurende een overbruggingsperiode te doen, waarin we samen met u als opdrachtgever werken aan vervanging.

Power Platform

Microsoft’s Power Platform stelt u in staat om snel eenvoudige bedrijfsapplicaties te maken. Dit alles onder de noemer van no-code / low code development. Of het nu gaat om Power BI voor intelligente rapportages, Power Apps voor lichtgewicht apps voor smartphone of tablet, Power Automate voor workflows of Power Virtual Agent voor een simpele chatbot, BeeOne helpt u daarbij. Uiteraard kennen wij de onderliggende licentiestructuren, waardoor we de voor u beste route uit kunnen stippelen.

Power BI

Combineer datastromen en zet deze data om in bruikbare informatie. Door het samenstellen van intelligente rapportages met doorklikfunctionaliteit krijgt u beter zicht op uw bedrijf. Wij zorgen er voor dat de rapportages de juiste antwoorden geven op uw vragen.

Power Apps

Met Power Apps maken software developers maar ook niet-technische gebruikers in een handomdraai mobiele applicaties. Deze applicaties worden aan eindgebruikers in een zogenaamde bubble (de Power Apps app) ter beschikking gesteld, waardoor gegarandeerd is dat er geen oneigenlijk gebruik van de applicaties gemaakt kan worden. Het beheer gebeurt volledig vanuit de Microsoft Office beheeromgeving (Admin portal).

Power Automate

Heeft u standaard infromatiestromen die u geautomatiseerd wilt hebben, dan schiet Power Automate te hulp. Met inmiddels 5 verschillende varianten aan basisworkflows kunnen de meeste kleine processen geautomatiseerd worden zonder dat er een letter programmeercode aan te pas komt. Workflows gemaakt in Power Automate kunnen bovendien gebruikt worden in Power Apps en SharePoint.

Power Virtual Agent

Met Power Virtual Agent doen chatbots als vervanger van statische knowledge base systemen hun opwachting. Op eenvoudige wijze wordt een chatbot ingeregeld met vragen en bijbehorende antwoorden. De chatbot kan vervolgens gekoppeld worden aan Power Apps of het Microsoft Bot Framework. Via een dashboard wordt u op de hoogte gehouden van de verrichtingen van uw chatbot en krijgt u inzichten op basis van data en artificial intelligence aangereikt, waarmee u de prestaties van uw chatbot kunt verbeteren.

Second Opinion

U heeft uw ICT-landschap op orde en zoekt naar onafhankelijke bevestiging hiervan. Of misschien heeft u het gevoel dat het toch nog net iets beter kan. Dan wordt het wellicht tijd om samen met ons uw ICT-landschap of een deel daarvan onder de loep te nemen. Second opinion zou u dat ook wel kunnen noemen. Wij doen dit op regelmatige basis, waarbij we ons ten opzichte van bestaande leveranciers opstellen als team player die het belang van u als opdrachtgever centraal stelt. De uiteindelijke bevindingen worden in een open dialoog met elkaar gedeeld.

Software Development Software Development Software Development Software Development Software Development